Professioneel & Klantgericht Betrouwbaar & Transparant Hoogwaardige kwaliteit

Over ons

Wie zijn wij?

Sanitairnaarkeuze.nl is er voor de consument. Bij ons staan service, klanttevredenheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid bovenaan. Bij  sanitairnaarkeuze.nl streven wij naar klanttevredenheid en zullen er alles aan doen om onze klant te voorzien in haar wensen. Doordat wij een beknopt assortiment aanbieden met alleen producten van hoogwaardige kwaliteit weten wij dat de consument een hoogwaardig product ontvangt waar ze jaren plezier van heeft. Wij denken graag mee en staan altijd klaar om jou te voorzien van deskundig advies dus twijfel niet en neem gerust contact op!

Ons assortiment

In ons assortiment vind je alle bekende merken, denk hierbij aan Grohe, Villeroy & Boch, Geberit en nog veel meer.  Door onze korte lijntjes met leveranciers en fabrikanten kunnen wij ons gehele assortiment aanbieden voor een eerlijke prijs. Ook bieden wij online de ruimte aan minder bekende merken maar niet minder in kwaliteit, de prijs-kwaliteit verhouding is vaak nog beter zelfs. Wij proberen de consument zo volledig mogelijk te voorzien in duidelijke product foto’s, handleidingen, sfeer foto’s, technische tekeningen en video’s. Maar mocht je een product toch liever in het echt bekijken, neem dan even contact op om te vragen of dit ook in onze showroom te bezichtigen is.

De laatste trends

Door het nauwe contact met de fabrikanten en leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Onze fabrikanten en leveranciers voorzien ons van de nieuwste trends welke wij de consument weer willen overbrengen op onze inspiratiepagina. Hier vind je niet alleen nieuwe trends maar ook handige weetjes.

Advies op maat

Ben je opzoek naar nieuw sanitair maar weet je nog niet precies hoe of wat? Dan zijn wij de juiste partij, wij geven graag advies en helpen je bij het zoeken van jouw nieuwe badkamer! Neem gerust contact op met een van onze adviseurs en laat je vrijblijvend adviseren. Spreek je liever iemand in het echt?  Maak dan een afspraak bij ons in de showroom en maak de beleving mee.