Professioneel & Klantgericht Betrouwbaar & Transparant Hoogwaardige kwaliteit

Radiatoren

Weergave:

Toont alle 3 resultaten

Badkamer radiatoren

Wanneer je opzoek bent naar badkamer radiatoren zit je bij ons helemaal goed. Bij Sanitair naar keuze hebben we namelijk een divers assortiment aan badkamer radiatoren. Of het nu gaat om een radiator waar de handdoeken op gedroogd kunnen worden, een moderne radiator voor in de badkamer, een radiator in zwart of wit, wij staan voor je klaar!

Soorten badkamer radiatoren

Het onderscheid tussen de verschillende radiatoren die in badkamer geschikt zijn, zijn misschien wel het aller belangrijkste. Zo zijn er veel verschillende typen radiatoren voor in de badkamer te verkrijgen. Het is maar net naar welk soort jij op zoek bent. De meest gangbare verwarming voor de badkamer delen we uiteraard met je:

Horizontale radiatoren

Een horizontale radiator wordt horizontaal geplaatst in de badkamer en is veelal van kleinte hoogte. Wel heeft deze radiator een behoorlijke breedte. Over het algemeen zie je deze radiator minder vaak terug in de badkamer van nu.

Handdoekradiatoren

Wanneer je een radiator in de badkamer wil hebben waarover je de handdoeken hangen kunt, ga je voor een handdoekradiator. Een handdoekradiator kenmerkt zich door de horizontale buizen die je terug ziet in de radiator. Hierover kunnen lichtvochtige handdoeken gehangen worden zodat ze weer kunnen drogen. Een handdoek radiator heeft een iets ander uiterlijk dan een normale radiator en valt daarom ook in de categorie design radiatoren.

Design radiatoren

Ben je opzoek naar badkamer radiatoren die alle aandacht op zich vestigen? Ga dan voor een design radiator. Deze soort verwarming voor in de badkamer valt meer op en is een echte eyecatcher in jouw badkamer die luxe uitstraalt.

Verticale radiator

In tegenstelling tot een radiator die horizontaal is, is een verticale radiator smaller en hoger. Zo kun je kiezen welke hoogte het meest geschikt is voor in jouw badkamer.

Radiator in verschillende kleuren

Wanneer je de badkamer wilt verwarmen met een radiator is de kleur van de radiator geen onbelangrijke keuze. In veel badkamers zie je de lichte kleuren terug, maar tegenwoordig is het helemaal in om juist voor een donkere kleur te gaan. Je hebt dan namelijk echt een eyecatcher in de badkamer. Daarnaast staan donkere kleuren er bekend om dat ze ervoor zorgen dat jouw badkamer een rustige en moderne uitstraling krijgt.

Badkamer verwarmen met de spiegel

Heb je geen plek voor een radiator in de badkamer of vind je het minder mooi? Dan adviseren we je om voor onze verwarmende spiegels te gaan. Een spiegel is hoe dan ook onmisbaar in de badkamer, maar tegelijkertijd kunnen deze spiegels jouw badkamer verwarmen. Een groot pluspunt dus!

Radiator bestellen

Heb jij al een keuze kunnen maken uit onze mooie radiatoren voor de badkamer? Bestel dan jouw badkamer radiatoren snel en gemakkelijk in onze webshop! Liever een afspraak maken om onze diverse modellen te komen bekijken? Ook dat kan! We staan graag voor je klaar.