Professioneel & Klantgericht Betrouwbaar & Transparant Hoogwaardige kwaliteit

Toiletten

Weergave:

Toont alle 6 resultaten

Toiletten

Als je de badkamer of de kleine kamer beneden gaat verbouwen, denk je er waarschijnlijk niet meteen aan dat er verschillende toiletten zijn  waar je uit kunt kiezen. Logisch, want laten we eerlijk zijn meestal weetje toch wel dat die wit of zwart wordt en daarom is je aandacht vaak meer gevestigd op de kleur en afmeting van de tegels, wastafel, kranen en douche.

Toch zijn er tegenwoordig verschillende soorten toiletten waar je uit kunt kiezen. De meest populaire zijn de hangende toiletten ook wel zwevend toilet genoemd. Het ziet er fraai en strak uit en is makkelijker met schoonmaken. In ons assortiment vind je daarom ook voornamelijk hangende toiletten.

Diepspoelvorm of vlakspoel toilet?

Onze toiletten hebben een diepspoelvorm, wat inhoudt dat de boodschap direct in het water valt. Hierdoor heb je minder last van nare geurtjes. Wel zo prettig! In tegenstelling tot een vlakspoel wc, waarbij de boodschap op het zichtbare plateau terechtkomt, hierbij heb je eerder meer last van vieze geurtjes. Een ander nadeel van dit toilet is dat wanneer mannen staand plassen er spetters kunnen opspatten doordat het het plateau raakt. Dat wordt dus wat vaker schoonmaken.

De toiletten die wij aanbieden zijn voorzien van het rimfree ontwerp. Wat dat inhoudt, vertellen wij je graag. Hierbij hebben de toiletten geen spoelrand en kan vuil zich er niet onder hechten. Bovendien beschikt dit toilet over een originele spoeltechniek, waarbij er maar weinig water nodig is om de wc goed te laten doorspoelen.

Toiletten bestel je bij Sanitairnaarkeuze

In onze webshop vind je diverse soorten artikelen om je badkamer een andere look te geven, zoals badmeubelen, radiatoren, spiegels en toiletten. Wij snappen dat een verbouwing aan de badkamer een dure uitgave kan zijn, daarom selecteren wij onze producten op kwaliteit en betaalbaarheid. Bestel toiletten tegen een voordelig tarief bij ons. Andere voordelen die je kunt verwachten wanneer je producten bij ons bestelt zijn onder andere:

  • Snelle levering, mits product voorradig is
  • Fabrieksgarantie bovenop de wettelijke garantie
  • Bestelling kosteloos annuleren
  • Persoonlijke service
  • We bezorgen waar je wilt
  • Vooraf en achteraf betalen mogelijk

Interesse in onze toiletten? Bestel dan snel jouw favoriet. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze artikelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies.